26 / 04 / 2022

12 juni 2022: Ontbijtbuffet i.s.m. Kiwanis Holsbeek

Op 12 juni 2022 is het niet alleen vaderdag, je kan dan ook genieten van een heerlijk ontbijt in de polyvalente ruimte van Huize De Veuster, Pater Damiaanstraat 33B in Tremelo. Dit gebeurt in samenwerking met Kiwanis Holsbeek.

We voorzien een uitgebreid ontbijtbuffet (met o.a. diverse soorten brood, meerdere soorten broodjes en koffiekoeken, kaas en fijne vleeswaren, soep, eiergerechten, balletjes met krieken, dessert, koffie, thee, fruitsap en chocomelk).

Volwassenen betalen 22 euro, kinderen jonger dan 12 jaar 15 euro, kinderen onder de vier jaar eten gratis.

We wensen iedereen een comfortabele zitplaats te geven, daarom werken we met twee shifts. Je kiest ervoor om te komen eten tussen 8u30 en 10u30, ofwel opteer je voor de tweede shift die om 11 uur start en eindigt om 13 uur. Je mag uiteraard iets later inpikken, maar we vragen wel het tijdstip waarop jouw shift eindigt te respecteren. Ook de kaarten verschillen voor de twee shiften, je dient dus op voorhand een keuze te maken.

Om dit ontbijt optimaal te organiseren, dien je jouw kaarten vooraf te     bestellen. Dit kan via Huize De Veuster (eva.tossyn@huizedeveuster.be of op nr. 016/53 65 97) of via leden van Kiwanis Holsbeek (kiwanisholsbeek@gmail.com). De kaarten zijn vooraf te betalen op rekening BE34 4255 1837 7190 van vzw Vriendenkring Huize De Veuster OF BE73 2307 1343 9060 van Kiwanis Holsbeek (vermeld ontbijtbuffet 2022, de gekozen shift en het aantal kaarten, wij leggen de kaarten dan klaar aan de inkom).

De inschrijvingen worden om logistieke redenen afgesloten op donderdagmiddag 2 juni. Kom je met zes of meer, dan is het mogelijk om plaatsen te reserveren voor een bepaald tijdstip (let wel: deze worden tien minuten na de voorziene aankomst weer vrijgegeven, wees dus op tijd). Graag een mailtje zodat we hiermee rekening kunnen houden. Je kan de dag feestelijk inzetten met een glas of fles champagne aan democratische prijzen. Wij vertellen er meer over aan de inkom. TOT DAN!

 

Recente berichten